Joventut programa per a aquest dissabte “la festa de benvinguda IES”

Es tracta d'una festa per a donar inici al curs i donar la benvinguda a tots els alumnes dels centres de secundària del municipi
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt programa per primera vegada la “festa de benvinguda IES” que tindrà lloc el dissabte 1 d'octubre en el Casal Jove des de les 18.00 fins a les 00.00 hores. L'activitat està organitzada per la delegació de Joventut i el seu equip de Corresponsals, i es tracta d'una festa per a donar inici al curs i donar la benvinguda a tots els alumnes dels centres de secundària del municipi. 

Per a açò s'han organitzat activitats per a totes les edats a partir de 12 anys. Des de tallers de customització de roba i cuina, sala de videojocs, karaoke, jocs de taula, fins al plat fort que són els concerts i que acompanyaren a la resta d'activitats. 

Els concerts que posaran fí a la festa seran del conegut grup de la comarca, Bendita Locura que tocarà a les 20.00 hores. I tot seguit, a partir de les 22.00 hores hi haurà un tribut al grup nord-americà Red Hot Chilli Peppers a càrrec del grup Red Hot Chilli Tribu.