Joventut programa “Sagunt Talent Show” per a joves i xiquets

Els interessats a participar poden inscriure's des d'aquest moment, i fins al pròxim dia 15 de març, en el Casal Jove o la Casa de la Joventut de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt programa “Sagunt Talent Show” per a joves i xiquets del municipi que destaquen en les modalitats de ball, música i espectacle. El Talent Show organitzat pels corresponsals dels instituts del municipi, tindrà lloc dimecres que ve, 30 de març, a partir de les 19 hores, en el Casal Jove de Port de Sagunt. Els xicotets d'entre 6 i 11 anys a participar a Sagunt Talen Show Kids; i els més majors, d'entre 11 i 19 anys a participar a Sagunt Talent Show Jove, poden inscriure's des d'aquest moment, i fins al pròxim dia 15 de març, en el Casal Jove o en la Casa de la Joventut de Sagunt, per a concursar tant de forma individual, per parelles o en grup.
 
El regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro ha explicat que “la regidoria segueix amb la seua intenció de fomentar l'oci alternatiu, de qualitat i públic. Amb aquest concurs, a més, el que volem és que aquelles persones que tinguen alguna habilitat especial disposen del seu moment en un escenari i puguen fer visible el seu talent”. Sampedro ha conclòs: “Volem, per tant, potenciar, fomentar i traure a la llum als/as joves talents del municipi, donar-los una primera oportunitat”.
 
Les actuacions hauran d'estar degudament preparades i assajades, i la seua durada serà d'un màxim de cinc minuts. Tant en la modalitat Kids com en la Jove, es premiaran les tres millors actuacions. El primer premi serà dotat amb 300 euros; el segon premi de 150 euros; i el tercer de 80 euros, tots ells per a canviar en comerços del municipi.
 
Cada participant o grup haurà d'emplenar una fitxa d'inscripció, que es pot descarregar de la pàgina web de www.saguntjove.es , i lliurar-la en el Casal Jove o la Casa de la Joventut de Sagunt. La inscripció ha d'anar acompanyada d'una autorització per participant signada pel representant/tutor major d'edat, declarant que ha llegit i acceptat les bases del concurs. L'autorització també es pot descarregar en la pàgina web de Sagunt Jove.
 
A més, tal com s'indica en les bases del concurs, s'haurà d'enviar un vídeo al whatsapp de la Regidoria de Joventut (697 60 22 43) de l'espectacle que realitzarà cada candidat. En el whatsapp s'haurà d'indicar el nom del concursant o grup que ha de coincidir amb el de la inscripció.
 
Per a qualsevol dubte, els interessats poden cridar 96 268 34 39 o acudir al Casal Jove (C/ Vent de Marinada, Port de Sagunt).