Joventut publica el videoclip del Taller de Rap celebrat recentment

En el YouTube dels Casals Joves de Sagunt i el Port de Sagunt es pot gaudir d'este vídeo en el qual els participants canten una cançó després de participar en el taller de rap

La Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, en col·laboració amb l'empresa Antártida Producciones i l'artista Barbé, ha organitzat recentment un Taller de Rap en la localitat, que incloïa formació en producció i composició musical, així com l'enregistrament d'un videoclip i un concert. Ara, ja es pot gaudir en el YouTube dels Casals Joves de Sagunt i el Port de Sagunt i en el d'Antártida Producciones del videoclip final resultant d’allò aprés pels participants en els tallers, titulat ‘Desarrollo Sostenible’: https://www.youtube.com/watch?v=3vhcddw8h38.

La regidoria de Joventut, va iniciar durant el mes de febrer passat en la localitat, un taller gratuït de rap i audiovisuals per als jóvens del municipi d'entre 12 i 30 anys. L'objectiu principal d'este projecte era fomentar una reflexió crítica a través d'una ferramenta universal com és la música i com ho és més concretament el gènere del rap.

El taller va ser impartit pels artistes urbans Barbé, KHBO i Seven. El passat 23 de febrer, Barbé va visitar l'IES Camp de Morvedre, amb la finalitat de promocionar l'activitat amb un minixou al pati perquè els i les alumnes, tingueren constància de l'activitat que s'anava a desenvolupar.

Els alumnes van passar per totes les fases des que naix una cançó, fins a la seua producció musical, la seua composició, el seu enregistrament i el seu rodatge amb el corresponent videoclip. A més, el 4 de març es va fer un concert al Casal Jove Port, on els jóvens van pujar a l'escenari a presentar el treball realitzat.

El taller va ser impartit per l'artista valencià Adrián González Barbé, que tot i la seua joventut ja compta amb més d'un lustre de carrera, 3 discos en solitari i col·laboracions de renom com les de Fran Perea, Ambkor, Subze, Locus, etc.