Joventut t’acosta al Saló del Manga de València

Les inscripcions es lliuren en la Casa de la Joventut de Sagunt o en el Casal Jove del Port de Sagunt

 

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ofereix un autobús per a assistir al Saló del Manga de València. L'autobús té com a finalitat facilitar l'accés a la Fira de Mostres de València als joves menors de 18 anys estudiants en el municipi de Sagunt i joves entre 18 i 30 anys de la Comarca del Camp de Morvedre.

El termini d'inscripció finalitza el 23 de novembre. Les places són limitades i sol haver-hi una gran demanda. En les últimes edicions ha augmentat considerablement l'oferta, arribant fins i tot a disposar de dos autobusos. Els menors aniran acompanyats de dos monitors.

Les inscripcions (majors d'edat) i autoritzacions (menors d'edat) es poden descarregar en la web www.saguntjove.es i només es lliuren les inscripcions en la Casa de la Joventut de Sagunt o Casal Jove de Port de Sagunt, en horari de 9 a 13h.

La idea sorgeix d'un grup de corresponsals que van detectar la dificultat que els joves tenen per a traslladar-se en transport públic al recinte. És la 6º visita al Saló del Manga en la qual la regidoria disposa d'un autobús gratuït als joves del municipi per a facilitar el seu transport al recinte.