L'Ajuntament arriba a un acord amb Servientradas.com per a la gestió d'espectacles

La plataforma aporta facilitats com la gestió en el núvol o portar les entrades en el mòbil
 

El departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha tancat un acord amb Servientradas.com per a la gestió d'entrades d’esdeveniments i espectacles en el municipi.
 
Esta plataforma, basada en el núvol, permet una gestió més fàcil de les entrades a través d'ordinadors i dispositius mòbils, tan sol amb una connexió a internet. També permet obtindre l'entrada en taquilla, portar-la en el mòbil o imprimir-la a casa des d'un correu electrònic.
 
En la presentació de l'acord han estat presents l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, i el director de Solucions Tecnològiques de Servientradas.com, Pascual Lasso.
 
L'alcalde de Sagunt ha declarat que “amb esta iniciativa tractem de prestar un millor servei en l'adquisició d'entrades i la informació per als ciutadans” i ha afegit que “nosaltres tenim una programació molt important que és un referent en els municipis valencians i per tant es tracta de donar facilitats perquè tot funcione de manera molt més còmoda per a l'usuari i perquè els espectacles tinguen més èxit”.
 
El representant de Servientradas.com va explicar que la seua plataforma aporta “des de sistemes tecnològics fàcils per a l'usuari final a [sistemes] destinats a la gestió interna. Permet la captació de dades de tot usuari, una bona gestió a nivell d'alta i visualització per al client i una segmentació pròpia perquè cadascú reba la informació que li interessa”.