L'Ajuntament de Sagunt adjudica el servei de l’Escola d’Estiu

Els interessats a treballar en la Escola d’Estiu que no estiguen encara inscrits en el departament municipal de Formació i Ocupació podran fer-ho fins a dilluns que ve, 15 de juny (inclòs)
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt informa que el servei de la Escola d’Estiu ja s'ha adjudicat a l'empresa Grupo Tot per un import total de 49.875 euros. A més, des del departament municipal informen que els interessats a treballar en la Escola d’Estiu que no estiguen encara inscrits en el departament municipal de Formació i Ocupació podran fer-ho fins a dilluns que ve, 15 de juny (inclòs). Les entrevistes es realitzaran a partir del dimarts, 16 de juny. 
 
Concretament, es van a contractar trenta monitors i tres coordinadors. Els requisits per a formar part de l'equip són: estar inscrit en el departament municipal de Formació i Ocupació, tenir vint anys com a mínim, tenir una experiència de tres mesos i estar en possessió del títol de monitor de temps lliure o de magisteri, pedagogia, psicologia, TASOC, TAFAD o Tècnic d'Educació Infantil. 
 
La delegada de Joventut en funcions, Davinia Bono, ha destacat: “Després de conèixer l'empresa adjudicatària del servei de la Escola d’Estiu d'enguany m'agradaria destacar que es tracta d'una empresa amb experiència en el municipi perquè ha treballat ja amb el departament de Joventut en la Escola de Nadal o la Escola de Pasqua. Totes les persones del municipi que estiguen interessades a poder treballar aquest estiu en la Escola d’Estiu han d'estar apuntades en la borsa d'ocupació municipal, en el departament de Formació i Ocupació. El dimarts es procedirà a realitzar les entrevistes de selecció i es contractaran trenta monitors i tres coordinadors. Qualsevol persona que estiga interessada pot desplaçar-se a Formació i Ocupació i allí li informaran del procés”. 
 
Bono ha assenyalat: “Amb l'adjudicació d'un servei a una empresa externa el servei no es veu desfavorit ni minorat, sinó que les enquestes posteriors demostren que és de gran qualitat. A més de ser molt eficient i eficaç, serveix per a ajudar a les famílies a conciliar la vida familiar i laboral”.