L'Ajuntament de Sagunt amplia l'horari dels berenadors de les platges

L'horari serà de dilluns a dijous de 8.00 hores a 1.00 hores, i de divendres a diumenge i vespres de festiu de 8.00 a 1.30 hores. A més, la nit de Sant Joan l'horari podrà veure's ampliat fins a les 3.00 hores
 
El regidor delegat de Platges, José Vicente Muñoz, s'ha reunit amb la consultora en Sistema de qualitat de Platges, el tècnic de Platges, i els licitadors de berenadors de les platges del municipi, amb la finalitat de tractar el tema de l'horari dels mateixos i les condicions que han de seguir. En la reunió convocada pel regidor delegat de Platges, es va informar que s'ha aprovat la modificació d'horari dels berenadors, instal·lacions expenedores de menjars i begudes, l'horari de les quals serà de dilluns a dijous de 8.00 hores a 1.00 hores, i de divendres a diumenge i vespres de festiu de 8.00 a 1.30 hores. A més, la nit de Sant Joan l'horari podrà veure's ampliat fins a les 3.00 hores. 

El regidor delegat de Platges, José Vicente Muñoz, ha realitzat una valoració positiva referent al canvi d'horari ja que “suposa un millor marge de funcionament per als establiments sense tractar-se d'un horari excessiu per a no provocar molèsties a la resta d'establiments ni als veïns”.

Una altra de les novetats que tindrà la platja de Port de Sagunt és una ludoteca al costat del punt accessible que tindrà un horari de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores.