L'Ajuntament de Sagunt anuncia la implantació d'una nova empresa i una inversió de 5 milions d'euros

L’empresa, que comptarà amb una extensió de 14.000 m2 de parcel·la al polígon Camí La Mar, preveu la contractació de fins a 40 persones

  
L'Ajuntament de Sagunt ha anunciat la implantació d'una nova empresa, Palec Ecológico SL, dedicada a la fabricació d'envasos, al polígon Camí la Mar. La nova empresa començarà les obres de construcció en breu. 
 
Es preveu la contractació inicial d'unes 11 persones, encara que segons les previsions de l'empresa aquesta plantilla podria veure's ampliada fins a 40 treballadors una vegada posada en marxa l'activitat.
 
L'empresa suposarà una inversió de 5 milions d'euros, i té previst iniciar la seua activitat a la fi d'aquest any. Palec Ecológico S.L ja ha signat amb l'Ajuntament de Sagunt el document “Activa ocupació”, amb la finalitat de que la nova empresa contracte a persones empadronades a la ciutat.
 
Segons ha destacat l'Alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, “aquesta és una excel·lent notícia per a la ciutat. És important que una nova empresa se situe en el nostre municipi, perquè porta aparellada la creació d'ocupació directa i indirecta. És una notícia que indica que anem pel camí de la recuperació. Tot el que significa activitat industrial, com sempre, per la nostra banda és sempre molt bé acollit. També vull destacar el compromís per part de l'empresa de signar l’Activa Ocupació, ja que significa que seran persones de la nostra ciutat les que puguen ocupar aquests llocs de treball”.
 
Muniesa també afirma: “Aquesta inversió demostra que totes les iniciatives posades en marxa per facilitar la implantació d'empreses a la ciutat donen els seus fruits, posen “estora roja” als inversors, amb reduccions d'impostos i altres facilitats, i cal seguir en aquesta línia”. A això ha afegit: “La decisió de l'empresa de venir ací ha sigut per les bones infraestructures existents a la zona i perquè també té clients en àrees properes i pot ampliar el seu ràdio d'acció cap al Nord”·
 
L'empresa, que té seu a Cartagena, tindrà una extensió de 10.000 metres quadrats de nau industrial, en una parcel·la de 14.000 m2, per permetre en òptimes condicions el magatzematge de la seua producció.
 
L'alcalde, el regidor d'Urbanisme, Empresa i Activitats, Paco Villar, la regidora de Patrimoni i Contractació, Laura Casans, i els propietaris de l'empresa han visitat els terrenys després de signar a l'Ajuntament de Sagunt el document Activa Ocupació.