L'Ajuntament de Sagunt atén les demandes dels veïns del Raval en les obres del carrer València

Algunes de les peticions van ser engegades de forma immediata
 

 
 
L'Ajuntament de Sagunt ha atès part de les queixes de l'associació de veïns del Raval davant les molèsties i inconvenients referent a les obres del carrer València. Els veïns es van reunir el divendres, 31 de juliol, amb el regidor de Participació Ciutadana, Pablo Abelleira i amb el regidor Patrimoni i Contractació, Pepe Gil, en el saló de plens per ser informats del desenvolupament en les obres del carrer València.
 
Això és el començament d'un pla de participació ciutadana que l'ajuntament vol desenvolupar a la ciutat. Els veïns seran informats, transmetran les seves necessitats i podran decidir sobre el que afecta.
 
En la reunió, els veïns van mostrar un profund descontentament amb l'empresa ja que les rases estan obertes i tenen dificultats d'accessibilitat. Entre les diferents reivindicacions van ser les de condicionar rampes per poder entrar en els negocis, que han estat perjudicat per les obres.
 
Habilitar espai per al pas d'una llitera en el cas d'una urgència mèdica. Que es tapin els forats amb planxes i que s'habiliti un aparcament provisional per als cotxes. Les demandes veïnals van ser preses en consideració i engegades immediatament algunes d'elles com a neteja, desinfecció, policia i accessibilitat.
Actualment es troben pràcticament paralitzades per desacords, entre l'ajuntament i la conselleria, d'una banda, l'empresa adjudicatària, per una altra.

El TSJ-CV no admet el recurs de Lafarge i la sentència que donava la raó a l'Ajuntament sobre la restauració del perímetre de la pedrera Salt del Llop passa a ser definitivament ferma

26 de novembre 2021

La companyia va presentar sengles recursos de cassació davant el Suprem i la cort de justícia autonòmica que han sigut en tots dos casos no admesos. Ara hauria d'abonar 9,3 milions d'euros i el Consistori iniciarà els tràmits per a obrir un expedient d'execució subsidiària per a restaurar la zona