L'Ajuntament de Sagunt canvia a partir del dia 12 de gener el trajecte de l'autobús entre l'hospital i el nucli urbà de Sagunt

La delegació de Mobilitat Urbana i Transport Públic ha eliminat la parada d'enfront de l'antic Mercadona per a crear dues noves a l'inici i al final de l'aparcament de Sants de la Pedra

 L'Ajuntament de Sagunt canvia a partir del dia 12 de gener el trajecte de l'autobús entre l'hospital i el nucli urbà de Sagunt. La delegació de Mobilitat Urbana i Transport Públic ha creat dues noves parades, al principi i al final de l'aparcament de Sants de la Pedra i ha eliminat la que hi havia davant de l'antic Mercadona.

El regidor delegat de Mobilitat Urbana i Transport Públic, José Luis Martí, ha explicat que “la creació d'aquestes dues noves parades en els extrems de l'aparcament acosta a la ciutadania a serveis com a Hisenda i la Tresoreria General de la Seguretat Social d'una banda, i per l'altre a llocs d'interès com el centre urbà de Sagunt, la plaça Cronista Chabret i a l'ajuntament”.


El canvi del recorregut s'efectuarà a la volta de l'hospital. L'autobús, a partir del dilluns, entrarà per l'avinguda Palmosa, creuarà pel pont Emilio Llueca i efectuarà la primera parada al principi de l'aparcament de l'avinguda Sants de la Pedra. La següent parada que efectuarà serà a l'altre extrem de l'aparcament, després creuarà pel pont Bru i Vidal i continuarà amb la ruta habitual.