L'Ajuntament de Sagunt cedirà uns terrenys a la Fundació de Treballadors de la Siderúrgia Integral per a la creació d'una seu social

En la reunió que l'alcalde va mantenir amb la fundació, es va reprendre aquest projecte que s'havia paralitzat per falta de finançament, amb la finalitat de que en la seu es puga prestar els seus serveis
 
  
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, ha mantingut una reunió amb la Fundació de Treballadors de la Siderúrgia Integral per a reprendre el tema que l'Ajuntament de Sagunt cedisca uns terrenys a la fundació per a construir una seu on puguen prestar els seus serveis. 

A la reunió amb l'alcalde, van assistir la Directora General de la Fundació, Astrid López de Serna, el responsable de la fundació a la Comunitat Valenciana, Pedro Ramón Morales, un membre del patronat i de l'executiva, Nestor Álvarez, i altres dos membres del patronat, Francisco Hernández i Vicente Ortiz Lorente. 

La parcel·la està situada prop del pavelló José Veral, en la zona pròxima a la rotonda, i tal com ha explicat l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez: “La instal·lació tindrà un disseny d'avantguarda i pot ser a més, un valor afegit per al municipi”. 

Actualment, la fundació té dues seus, a Avilés i en Baracaldo, i aquesta seria la tercera. En el seu moment la fundació va demanar a l'ajuntament que li cedira una parcel·la per a la construcció de l'edifici però després van renunciar perquè no tenien clar el finançament. 

La fundació va traslladar a l'alcalde que ara estan disposats a reprendre de nou el projecte posat que s'està treballant ja sobre plànols i de manera molt concreta i per tant volen tornar a disposar de l'oferta de cessió de terrenys del consistori. 

Francesc Fernàndez, els va comunicar que per part de l'Equip de Govern, no hi ha cap problema i que “per a nosaltres és una satisfacció que la fundació decidisca construir la seua seu ací, que a més jo crec que va ser un edifici molt simbòlic pel que ha sigut la siderúrgia per a la nostra ciutat, i a més, pense que va a suposar una oferta formativa i d'assessorament molt interessant”. En definitiva, l'alcalde ha mostrat la seua total disposició per a col·laborar amb la fundació.