L'Ajuntament de Sagunt celebra el Dia del Major amb activitats del 30 de setembre al 7 d'octubre

Des del departament de Serveis Socials, concretament del Consell Municipal de Majors, s'han preparat xarrades i projeccions

Foto d'arxiu del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt

L'Ajuntament de Sagunt celebra el Dia del Major a través d'una sèrie d'activitats organitzades pel departament de Serveis Socials, concretament del Consell Municipal de Majors. Les iniciatives es desenvoluparan del 30 de setembre al 7 d'octubre.
 
Concretament, el divendres, 30 de setembre, a les 18 hores, tindrà lloc la projecció de la pel·lícula “Mi gran noche” en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. El dissabte, 1 d'octubre, a les 14 hores, hi haurà un menjar de fraternitat en el Centre Cívic Antic Sanatori d’AHM per a persones beneficiàries del servei municipal d'ajuda a domicili. Per al dimarts, 4 d'octubre, a les 12 hores, s'ha organitzat una xarrada sobre envelliment actiu, autonomia i dependència, en el Centre Cívic Antic Sanatori d’AHM, impartida per Evaristo Sotos. Finalment, el divendres, 7 d'octubre, a les 11.30 hores, els interessats podran participar en la xarrada “Aprendre a recordar” impartida per la Diputació de València en el Centre Social Camí Reial de Sagunt.
 
Cal destacar que l'accés i entrada a aquestes activitats serà lliure fins a completar l'aforament.