L'Ajuntament de Sagunt commemora el Dia de la Visibilitat Lèsbica

La campanya de sensibilització, impulsada pel Col·lectiu Lambda, té com a objectiu donar major visibilitat a les dones lesbianes

Amb motiu del Dia de la Visibilitat Lèsbica, que se celebra demà 26 d'abril, l'Ajuntament de Sagunt se suma a la campanya impulsada pel Col·lectiu Lambda. Es compleix així amb la proposició aprovada en el Ple l'any passat, en la qual l'Ajuntament es comprometia a impulsar i recolzar campanyes de sensibilització que potencien la visibilitat de dones lesbianes com a referents públics positius, i que lluiten contra la invisibilitat i els prejudicis que pateix el col·lectiu.
 
La regidora d'Igualtat, María Giménez, ha declarat que “és imprescindible donar visibilitat i suport a este col·lectiu de dones, que de forma il·lògica en estos temps que vivim se les segueix assenyalant i qüestionant en els sectors més conservadors de la nostra societat; perquè volem una societat lliure de qualsevol moral hetero-patriarcal, recolzem a ultrança la campanya #LesbianesSempreVisibles, perquè tota condició sexual siga viscuda de forma plena i en total llibertat".
 
Per la seua banda, des del Col·lectiu Lambda, animen tota la societat a participar en la campanya per a lluitar a favor de la igualtat i llibertat per a les dones lesbianes. Per això, tots els interessats i interessades a col·laborar hauran de descarregar-se el cartell i fer-se una foto o vídeo amb el cartell. Al llarg del matí del dia 26 d'abril, preferiblement d'11 a 13.30 hores, s'haurà de publicar la foto o el vídeo en xarxes socials, acompanyat del hashtag #LesbianesSempreVisibles, i etiquetant a @lambdavalencia. Totes les persones que vulguen participar però no tinguen xarxes socials poden enviar el seu missatge amb la foto o vídeo al correu comunicacio@lambdavalencia.org o bé per WhatsApp al telèfon 686403393.