L'Ajuntament de Sagunt continua amb els treballs d'asfaltat en diferents punts de la ciutat

Durant aquesta setmana es va iniciar l'asfaltat dels carrers Quart i Quartell i la propera setmana continuaran amb diverses actuacions en el casc històric de la ciutat.
Imagen 1
La delegació de Manteniment de l'Ajuntament de Sagunt continua amb els treballs d'asfaltat en el casc històric de la ciutat. Durant aquesta setmana es va iniciar l'asfaltat dels carrers Quart i Quartell. Aquestes actuacions estan incloses en el contracte anual de manteniment de vies públiques que la Junta de Govern Local va adjudicar el passat mes de novembre i segons el qual es van a invertir 500.000 euros en l'asfaltat de diversos carrers del municipi.

El regidor delegat de Manteniment, José Luis Martí ha recordat que amb aquesta adjudicació s'han realitzat actuacions en la zona de Baladre, en el carrer Churruca, en el carrer Vicent Andrés Estelles, la calle Poeta Llombart, a més d'altres actuacions en el carrer Castelló, en l'avinguda Suècia de Almardà i també l'asfaltat del carril bici en el carrer Tamarindos i la zona de Boulevard i ara les anem a completar amb les actuacions en el casc històric de la ciutat que començaran amb l'asfaltat en els carrers Quart i Quartell”
 
Carrer Quart de Sagunt
 
Carrer Quartell de Sagunt 
 
En el Port de Sagunt també es realitzaran més labors d'asfaltat una vegada concloguen les obres en la Plaça Primer de Maig que s'estan realitzant amb el Pla d'Ocupació Conjunta de les Administracions, a més també s'actuarà en les zones més antigues del Port de Sagunt, concretament en un tram del carrer Progreso.