L’Ajuntament de Sagunt continua commemorant el Dia Internacional de la Dona amb nous actes

Per a esta vesprada està programada una xarrada-taller sobre publicitat sexista i dimecres que ve tindrà lloc un berenar amb poemes i cançons

 

La delegació d’Igualtat, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, ha organitzat per a esta vesprada la xarrada-taller “Eines per a detectar la publicitat sexista”, a càrrec d’Inés Pérez Marín, advocada i agent d’igualtat. Començarà a partir de les 18.30 hores en les dependèncias municipals de l’Área d’Igualtat.

La xarrada va dirigida a detectar anuncis que poden ser considerats com a publicitat il·lícita sexista. Té com a objectiu mostrar les eines i mecanismes legals, així com els procediments a seguir per part de la societat i a nivell en l'àmbit jurídic, amb la finalitat de combatre la publicitat que utilitza les dones com un mer recurs publicitari. Es mostraran casos pràctics, actualment en els tribunals, com el cas de Ryanair i Cementos La Unión.

D’altra banda, el dimarts 15 de març, tindrà lloc un berenar compartit en el qual es recitaran poemes i cançons. Serà a partir de les 18 hores, en el local de l’associació Dones Baladre, encarregada de l’acte, situat en la plaça Tirant Lo Blanch del Port de Sagunt.