L'Ajuntament de Sagunt convoca el premi a la falla més igualitària

La delegació d'Igualtat premia amb 300 euros a la millor falla en la projecció de la imatge de la dona i de la igualtat entre les persones. El termini per a presentar sol•licituds finalitza el 26 de febrer de 2016
Imagen 1
La delegació d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt ha convocat la vuitena edició del premi a la Falla més Igualitària de Sagunt, dotat amb 300 euros. El consistori atorgarà aquest guardó a la falla que millor difonga una imatge respectuosa amb la dignitat de les dones i les relacions igualitàries entre les persones. El termini per a presentar sol·licituds finalitza el 26 de febrer de 2016. La Junta de Govern Local, celebrada avui, ha aprovat la convocatòria.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és impulsar a totes aquelles iniciatives que tinguen com a objectiu promoure la igualtat entre homes i dones, i la prevenció de la violència de gènere amb tal de contribuir a aconseguir una societat més justa i igualitària.

Les associacions falleres que es presenten hauran de descriure en la presentació almenys una escena que faça al·lusió explícita a fi d'aquesta convocatòria en el monument faller; en quant a la crítica en el llibret i les activitats de l'associació, es tindran en compte de manera complementària. A l'hora de concedir el premi, es valorarà que la falla projecte una imatge d'igualtat en el monument i crítica, llibret i/o activitats; que respecte la dignitat de les dones; que fomente la igualtat entre les persones; que utilitze un llenguatge no sexista; i que fomente la responsabilitat i la superació dels rols tradicionals i els estereotips sexistes.