L'Ajuntament de Sagunt destina 340.000 euros al foment de l'esport en edat escolar

Les sol·licituds per a esta subvenció es podran presentar des del 12 d'abril fins a l'11 de maig d'enguany
Imagen 1

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt va aprovar realitzar una convocatòria de vies de subvenció en el departament d'Esports per una quantitat màxima de 340.000 euros per al foment de l’esport en edat escolar. La convocatòria ha sigut publicada hui pel BOP, per tant, els interessats a sol·licitar esta subvenció poden fer-ho des de demà, 12 d'abril, fins a l'11 de maig.
 
Mitjançant esta nova convocatòria, l'Ajuntament de Sagunt continua amb esta activitat que es realitza en els últims anys i segueix apostant per promoure i fomentar l'esport en edat escolar en el municipi, seguint les directrius establides en la Carta Europea de l'Esport.
 
El regidor d'Esports, Miguel Chover, ha declarat que “esta convocatòria d'escoles esportives és una de les més importants que tenim en el municipi i animem els clubs a participar-hi, perquè tot l'esport escolar és molt important, per tant, esperem que tots els clubs presenten els seus projectes per a després desenvolupar-los en els col·legis”.
 
La subvenció, que s'atorgarà mitjançant règim de concurrència competitiva, permetrà executar activitats esportives en el curs escolar 2017-2018, per açò, el càrrec econòmic es reparteix en 119.000 € al pressupost del 2017 i 221.000 € al del 2018.
 
Per a sol·licitar la subvenció es pot consultar l'ordenança reguladora en la secció “subvencions” (https://sede.sagunto.es/es-va/Pagines/subvenciones.aspx) de la web de l'Ajuntament de Sagunt per a conéixer, entre altres aspectes, els requisits per a fer la sol·licitud i la documentació a aportar.
 
La resolució es publicarà en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de la Sagunt.