L'Ajuntament de Sagunt finalitza les obres d'adequació dels vestuaris i lavabos del camp de futbol Chulla

L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa; la delegada de Patrimoni i Contractació, Laura Casans; i la regidora Davinia Bono han comprovat la marxa d'aquestes actuacions dins del Pla Reactiva del II Pla d'Ocupació


 
Les obres per a l'adequació dels vestuaris i lavabos públics del camp de futbol de Chulla ja han finalitzat, segons han pogut comprovar l'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa; la delegada de Patrimoni i Contractació, Laura Casans; i la regidora Davinia Bono. Aquestes obres s'han realitzat dins del Pla Reactiva que pertany al II Pla d'Ocupació. 
 
L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, ha destacat: “La nostra prioritat és millorar les instal·lacions esportives de la nostra ciutat per a atendre les necessitats dels clubs que entrenen en elles. En treballar de forma coordinada l'Ajuntament i els clubs garantim que els usuaris gaudisquen d'unes instal·lacions adequades”. Muniesa també ha assenyalat que “açò és una mostra més de l'aposta de l'Ajuntament per l'esport local, que fem amb la millora de les instal·lacions, a això es suma les subvencions que concedim als clubs de la ciutat”. 
 
Les obres han consistit en la reubicació de la tabiqueria i la reorganització dels diferents espais dels vestuaris i dutxes. A més, s'ha substituït el paviment en les zones de les dutxes amb paviment continu antilliscant, amb la finalitat de garantir la seguretat dels usuaris i evitar possibles caigudes. S'han revisat i adequat les instal·lacions, ja que s'han realitzat treballs de lampisteria, electricitat, calefacció, etc. També s'han reformat les cambres d'instal·lacions annexes destinades a allotjar els dipòsits i calderes conformement a la normativa vigent. 
 
S'ha prestat especial atenció a les normes en matèria de dotació mínima i característiques dels vestuaris. Així mateix, s'han adoptat les mesures necessàries per a garantir seguretat davant possibles incendis. Finalment, s'ha garantit l'accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda tant en els recorreguts horitzontals com en els verticals, de manera que existeix un itinerari accessible a tots els espais d'ús públic. Cal destacar que l'empresa encarregada de realitzar les obres ha sigut COALFALO S.L. per un import total de 51.627 euros (IVA inclòs).
 





El TSJ-CV no admet el recurs de Lafarge i la sentència que donava la raó a l'Ajuntament sobre la restauració del perímetre de la pedrera Salt del Llop passa a ser definitivament ferma

26 de novembre 2021

La companyia va presentar sengles recursos de cassació davant el Suprem i la cort de justícia autonòmica que han sigut en tots dos casos no admesos. Ara hauria d'abonar 9,3 milions d'euros i el Consistori iniciarà els tràmits per a obrir un expedient d'execució subsidiària per a restaurar la zona