L'Ajuntament de Sagunt finalitzarà pròximament les obres de rehabilitació dels habitatges socials inclosos en l'II Pla de Ocupació

Una vegada reformats els 25 immobles, l'objectiu és adjudicar-los a famílies sense recursos de la ciutat
  
L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa; la delegada d'Habitatge, Davinia Bono; i la regidora de Patrimoni i Contractació, Laura Casans; han comprovat la marxa dels treballs de rehabilitació d'una de les 23 habitatges que l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat Valenciana (EIGE) va cedir a l'Ajuntament de Sagunt, a les quals se sumen dos del propi consistori. La finalitat és adjudicar els immobles a famílies sense recursos de la nostra ciutat, una vegada finalitzades les obres. 
Aquestes 25 habitatges, la majoria situades en Baladre i Racó de l'Horta, estan sent rehabilitades mitjançant la línia Crea Llar de l'II Pla d'Ocupació, amb una dotació pressupostària de 400.000 euros. Les reformes consisteixen en l'adequació dels banys, aixeteria i cuines, així com labors de fusteria. cal destacar que la majoria dels immobles ja estan reformats, com és el cas del que han visitat avui en el barri de Baladre. 

L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, ha destacat: “Amb la línia Crea Llar de l'II Pla d'Ocupació recuperem habitatges socials per a atendre demanda de famílies del nostre municipi, que és la nostra prioritat. Les actuacions estan ja molt avançades i finalitzaran pròximament. A més, amb aquesta línia de l'II Pla d'Ocupació també proporcionem ocupació directa als nostres veïns mitjançant la rehabilitació dels immobles. Totes les obres que hem realitzat amb els Planes d'Ocupació tenen una important tornada social, i especialment el lliurament d'habitatges socials a famílies necessitades”. 

L'II Pla Mixt d'Ocupació de l'Ajuntament de Sagunt ha comptat amb una partida pressupostària de 6.690.000 euros i va ser aprovat en el Ple amb els vots a favor del Partit Popular, el Partit Socialista Obrer Español i Iniciativa Porteña. Juntament amb el pla dut a terme en l'exercici anterior, la inversió municipal sumarà més de 12.000.000 euros en l'aposta per la creació d'ocupació una vegada executades totes les actuacions