L'Ajuntament de Sagunt ha invertit més de 174.000 euros a millorar els vestuaris del poliesportiu internúclis amb l'II Pla de Ocupació

Aquesta actuació estava inclosa dins del Programa Reactiva i amb la mateixa s'ha completat la renovació d'est pavelló
Imagen 1Imagen 2
 
L'Ajuntament de Sagunt ha invertit 174.492 euros en la millora dels vestuaris del pavelló poliesportiu internúclis, també conegut com a OVNI, amb els fons de l'II Pla d'Ocupació dins del programa Reactiva. 
 
La superfície d'actuació ha sigut de 312 m2 i per a resoldre les actuals necessitats de les instal·lacions, s'han resituat els espais, eliminant zones desproveïdes d'ús i aprofitant millor les dimensions. D'aquesta forma, la zona s'ha distribuït en 2 vestuaris per a equips amb capacitat d'entre 12-15 persones, 2 vestuaris per a grups entre 20-30 persones simultàniament i 1 vestuari per a equip amb capacitat per a 17-20 persones. Dels 5 vestuaris, 4 s'han adaptat perquè puguen accedir persones amb discapacitat. A més hi ha 3 vestuaris per a àrbitres, un d'ells més ampli per a signatura d'actes i altres gestions. 
 
L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, ha visitat les instal·lacions acompanyat per la delegada d'Esports, Tania Ortiz; la delegada de Patrimoni i Contractació, Laura *Casans, i el regidor d'IP, César Vera.
 
Muniesa ha destacat que: “Amb aquesta inversió hem completat la renovació de les instal·lacions del pavelló en el qual ja hem realitzat millores en el parquet, en la coberta i accessos. En definitiva, amb aquesta actuació donem un millor servei als usuaris del pavelló, que a més és seu del Club Fertiberia Handbol Port Sagunt, i per tant de la millor lliga d'handbol nacional”.
 
Per a facilitar la gestió de la pista, amb aquest contracte adjudicat per la Junta de Govern a CBP Forjats, s'han construït 2 magatzems amb eixida directa, un de neteja i un altre per a material esportiu. També amb accés directe des de la pista s'ha construït la sala farmaciola, que fa al seu torn funcions de sala per a fisioteràpia. La seua eixida és adjacent a l'eixida d'emergència d'ambulàncies. Altres dependències són una sala antidoping, la cambra d'instal·lacions i altres dos magatzems.
Quant a l'equipament, s'han realitzat millores com són la col·locació de taquilles, bancs i paviments continus de gran durabilitat i antilliscants.
 
Cal recordar que aquesta actuació es troba dins del Pla Reactiva, que és l'apartat de l'II Pla Empre destinat a la creació de llocs de treball a través de l'adjudicació de contractes d'obres a les empreses locals, alhora que millora les infraestructures del municipi. En aquest Pla Reactiva, l'Ajuntament de Sagunt ha invertit 1'4 milions d'euros en la realització d'una vintena d'obres.
 
El II Pla Mixt d'Ocupació de l'Ajuntament de Sagunt ha comptat amb una partida pressupostària de 6.690.000 euros, que va ser aprovat en el Ple amb els vots a favor del Partit Popular, el Partit Socialista i Iniciativa Porteña. Juntament amb el pla dut a terme en l'exercici anterior, la inversió municipal sumarà més de 12.000.000 euros en l'aposta per la creació d'ocupació una vegada executades totes les actuacions.