L'Ajuntament de Sagunt ha obert el termini per a presentar-se a les borses d'ocupació de L’Escola d’Estiu

L'Equip de Govern ha recuperat la gestió directa per part de l'ajuntament d'aquest servei i contractarà 39 persones

L'Ajuntament de Sagunt ha obert el termini per a formar part de les borses d'ocupació temporal per als monitors/as i coordinadors/as de l'Escola d’Estiu. Enguany l'Equip de Govern, format per Compromís, Esquerra Unida i ADN Morvedre, ha recuperat la gestió directa per part de l'ajuntament d'aquest servei de la delegació de Joventut.
 
El termini per a poder presentar la instància acaba el pròxim 20 de maig de 2016. Per a enguany, l'Escola d’Estiu contractarà a 35 monitors/as i 4 coordinadors/as, 39 persones en total, des del 6 de juny al 29 de juliol.
 
La titulació que es requereix és la d'Animador Juvenil o equivalent en el cas dels coordinadors, i el títol de Monitor de Temps Lliure o equivalent en el de monitors. La borsa tindrà una durada de dos anys prorrogables.
 
Segons explica el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, "la recuperació de serveis que estaven privatitzats és una prioritat d'aquest equip de govern i dels partits que ho formen. Amb l'arribada del PP al govern, molts dels serveis que eren municipals es van externalitzar i el nostre objectiu és revertir aquesta situació. Ja ho vam fer amb el servei de salvament marítim i socorrisme, i ara fem pública l'Escola d’Estiu, perquè entenem que des del públic s'ofereix un millor servei als veïns i veïnes, amb majors garanties per als treballadors/as i que, previsiblement, li eixirà més barat a l'Ajuntament".
Els interessats poden consultar les bases en els següents enllaços o en l'apartat d'Ocupació-Oferta Pública Municipal-Borses de la web municipal: