L'Ajuntament de Sagunt homenatja integrants del Club Gimnàstica Rítmica Morvedre per aconseguir medalles en campionats d'Espanya

Xavi Requena ha aconseguit la plata en benjamí en el Campionat d'Espanya i diverses de les seues companyes de club, el bronze en conjunts formant part de l'equip de la selecció valenciana en la Copa d'Espanya

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el regidor delegat d'Activitat Física, Salut i Esports, Javier Timón, han rebut este matí en el Consistori a Xavi Requena, gimnasta del Club de Gimnàstica Rítmica Morvedre, i a les seues companyes del club pels seus recents èxits esportius. Xavi Requena va guanyar la medalla de plata en el campionat d'Espanya individual i per autonomies disputat a Orense; mentre que les seues companyes que van competir en la Copa d'Espanya de conjunts en aleví i infantil, formant part de la selecció de la Comunitat Valenciana, celebrada a Saragossa, van aconseguir la tercera posició i, per consegüent, el bronze en esta competició.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, li ha donat l'enhorabona al club i ha felicitat especialment el gimnasta, Xavi Requena: «Per a poder arribar a este tipus d'excel·lència en l'àmbit esportiu hi ha darrere un treball i una exigència a nivell individual, una dedicació i un esforç continu que, per descomptat, mereix un reconeixement per part de la resta de la societat». Així mateix, l'alcalde ha posat l'accent en la importància d'eliminar barreres: «no parlem d'esports de xiques i esports de xics, parlem d'esport i parlem de persones. I, per això, hui estem d'enhorabona perquè venim a demostrar que és exactament d'això del que estem parlant: de persones que es deixen la pell, que arriben a aconseguir metes increïbles i que, precisament per això, hem de dir-ho amb admiració».

Per la seua part, el regidor d'Activitat Física, Salut i Esports, Javier Timón, ha donat l'enhorabona al club «per tot el treball de preparació i de formació que realitza al llarg dels anys i que l'ha convertit en un dels clubs amb major tradició del nostre municipi». Timón ha ressaltat que este treball del club es traduix en els èxits que ara han obtingut Xavi Requena i les seues companyes: «Cal destacar que Xavi va ser capaç de superar a gimnastes més experimentats i, per tot això, volem felicitar-te i donar-te molts ànims per als següents reptes que estan per arribar, i traslladar-te que eres un exemple d'esforç i de constància per a tots i totes, i una inspiració per a l'esport de la nostra ciutat».

L'esportista, Xavi Requena, ha aprofitat l'ocasió per a dir unes paraules: «Continuaré esforçant-me al màxim en este esport i espere aconseguir grans resultats. Aprofite este moment per a reivindicar este esport i demanar a les institucions més ajudes i suports, ja que són les nostres famílies les que porten tot el pes i l'esforç. Visquen els valents. Visca el Club Morvedre».

En eixe sentit, el president del Club Gimnàstica Rítmica Morvedre, Luis Marín, ha explicat que «en esta nova ocasió, és una gran satisfacció per a nosaltres, veure que el nostre treball continu any rere any no sols es va quedar en resultats i reconeixements passats, sinó que, fins i tot, s'han anat millorant fent que esta entitat siga ja un referent en el món de la gimnàstica rítmica».