L'Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró organitzen la primera edició de “Estiu Jove a la Casa Penya”

Aquesta primera edició està destinada a joves d'entre 12 i 17 anys i és una cita carregada d'activitats al costat del mar per a divertir-se i aprendre de la naturalesa
Imagen 1
Aquest estiu la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró volen que els joves d'entre 12 i 17 anys descobrisquen el seu costat més salvatge en la Casa Peña, el centre d'educació ambiental de la Marjal de Almardà-Almenara. Per açò, el consistori i els ecologistes, amb la col·laboració de Xarxa Joves.net, han organitzat enguany la primera edició de “Estiu jove a la Casa Peña”, una cita carregada d'activitats al costat del mar per a divertir-se i aprendre de la naturalesa. 

La regidora delegada de Joventut en funcions, Davinia Bono, ha explicat que “L'objectiu d'aquesta aventura mediambiental és que els joves i els adolescents es divertisquen i aprenguen de la naturalesa en la Casa Peña, centre d'educació ambiental de la Marjal de Almardà-Almenara, una de les zones humides més valuoses del nostre territori i cedit a Acció Ecologista-Agró”. Bono ha afegit que: Es tracta una opció més que l'Ajuntament de Sagunt a través de la Regidoria de Joventut ofereix a les famílies perquè els joves tinguen alternativa d'oci i temps lliure en època estival”. 

Agricultura ecològica, tortugues d'aigua, platja, cavalls, caiac, flora autòctona, excursions amb bicicleta, manualitats i moltes més sorpreses esperen als joves que participen en aquesta primera edició de Estiu Jove a la Casa Peña.

La cita serà durant els mesos de juny i juliol i disposa de diferents opcions per a participar. Així, per exemple, existeix la possibilitat de gaudir de totes les activitats d'Estiu Jove a la Casa Peña des del 23 de juny fins al 31 de juliol o bé fer-ho només durant una de les setmanes de juliol. El preu de l'Estiu Jove complet és de 144 euros i el d'una setmana és de 40 euros (en tot cas, sempre s'aplica una reducció del 20% per al segon membre de la unitat familiar que s'apunte i un 40% en cas de ser família nombrosa).

La matrícula d'Estiu Jove a la Casa Peña inclou monitors, segur, transport intern, una samarreta i una gorra de regal. I, per descomptat, cada dia diversió, marjal, aventura i platja des de les 10 a les 13:30 hores. Els interessats a participar ja poden inscriure's en la Casa de la Joventut de Sagunt (C/Albalat, Núm. 1, 96 265 58 80) o al Casal Jove del Port (C/Vent de Marinada, S/Núm., 96 268 34 39).