L'Ajuntament de Sagunt i Agró organitzen quatre visites guiades a diferents paratges mediambientals del municipi

Seran durant els diumenges 7, 14, 21 i 28 de maig amb l'objectiu de donar a conéixer el patrimoni natural de Sagunt, activitats que s'engloben en el programa “Descobreix el teu Patrimoni Natural

​  
L'Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró organitzen durant els quatre diumenges del mes de maig sengles visites guiades a diferents paratges mediambientals de Sagunt amb motiu de donar a conéixer el patrimoni natural del municipi, dins de les accions que s'estan duent a terme al voltant de la candidatura de Sagunt Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.
 
La primera excursió, que tindrà lloc diumenge 7 de maig a les 10 hores, serà per la muntanya de Romeu, un exemple d'espai forestal litoral mediterrani on hi ha pins, lentiscos, romaní, espígol, etc. El recorregut partirà des de l'àrea d'aparcament de Bonilles, situada entre el camí de Bonilles i el de Romeu. L'inici serà al costat del panell informatiu de la Rutes dels Seglars des d'on es completarà un itinerari de 8 km de dificultat mitjana. 
  


Per a esta i la resta de visites guiades no cal inscriure’s, però des d’Agró informen que per a qualsevol dubte sobre este o sobre la resta d’activitats del programa Descobreix el teu Patrimoni Natural es poden posar en contacte a través del correu electrònic agromorvedre@gmail.com.