L’Ajuntament de Sagunt i la FBCV firmen un conveni per al Curs d’Entrenador de Bàsquet

El curs està destinat a la formació d’entrenadors de bàsquet de Nivell 1


Este dimecres, 20 de setembre, s'ha signat el conveni del Curs d'Entrenador de Bàsquet de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. La trobada ha tingut lloc en el despatx del regidor d'esports, al qual han assistit el mateix regidor, Miguel Chover, el president de la FBCV, Salvador Fabregat, així com diversos representants del Club Bàsquet Morvedre i de la regidoria d'Esports de l’Ajuntament de Sagunt. La finalitat del curs és la de donar l'oportunitat als alumnes inscrits a optar a un Nivell 1 d'entrenador de bàsquet.

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana compta amb la participació del Club Básquet Morvedre i de l'Ajuntament de Sagunt per a dur a terme la iniciativa. Mentre que la FBCV posa a la disposició de l'organització els professors qualificats i la matèria docent que s'impartirà en el curs, l'Ajuntament de Sagunt s'encarregarà d'aportar els espais necessaris on realitzar el curs, que seran en un aula del Centre Cultural Mario Monreal i en el Pavelló Casa de la Joventut. El Club Bàsquet Morvedre aportarà els materials esportius necessaris per als entrenaments i les classes, i exercirà de coordinador en els dies que es realitze el curs.El curs es desenvoluparà des del pròxim 7 d'octubre fins al 10 de febrer de 2018, i es durà a terme durant alguns caps de setmana puntuals. Durant el curs es desenvoluparan diversos tipus de classes, destacant unes activitats comunes destinades a la formació teòrica de l'entrenador, i unes activitats específiques que tindran la seua aplicació en el camp pràctic. L'objectiu d'estes activitats és el de donar a l'alumnat una forta base sobre la qual partir com a entrenador i així poder optar a cursos superiors des del Nivell 2.

El Curs d'Entrenador de Bàsquet Nivell 1 està reconegut per la Federació Espanyola de Bàsquet i dóna accés al Curs Superior des del Nivell 2. Superar aquest curs suposa un reconeixement per a obtenir la llicència d'entrenador en qualsevol federació autonòmica de bàsquet. El projecte és el fruit de la coordinació d'esforços de l'Ajuntament de Sagunt, la FBCV i el Club Básquet Morvedre.