L'Ajuntament de Sagunt i la Generalitat Valenciana destinen quasi 296.000 euros a la segona fase del Taller d'Ocupació La Gerència 2

Amb aquesta subvenció es formarà a 30 persones en 3 especialitats amb la finalitat de reformar i acondicionar el recinte de La Gerència
Imagen 1
Traballadors de l'anterior taller La Gerència
 La Junta de Govern de l'Ajuntament de Sagunt ha acceptat hui la subvenció de la Generalitat Valenciana per a la realització de la segona fase d'un Taller d'Ocupació anomenat La Gerència 2. La quantitat total invertida per les dues administracions és de 295.923,20 euros, dels quals 274.723,20 € seran invertits per la Generalitat i 21.200 € per l'Ajuntament de Sagunt.

Aquesta segona fase del Taller d'Ocupació La Gerència 2 consistirà en la formació de 30 persones desocupades en tres especialitats: 10 en obra, 10 en pintura i 10 en jardineria. Aquest període de formació tindrà una durada de 6 mesos.
Segons el regidor de Promoció Econòmica, Jose Vicente Muñoz: “El Taller d'Ocupació La Gerència 2, que està dissenyat per a condicionar els vials, jardins i façanes del conjunt patrimonial de la Gerència, té com a objectiu final la recuperació i adequació d'aquest espai emblemàtic de la història del municipi. Es tracta de recuperar-ho per a l'ús i gaudi de la ciutadania. Aquestes actuacions podran en valor un espai urbà central que millora la qualitat de vida dels ciutadans del seu entorn i revaloritza el municipi en impulsar el seu desenvolupament cultural, social i turístic”.