L'Ajuntament de Sagunt inaugura l'exposició de Amuhcanma el pròxim dia 5 en el Centre Cívic

L'exposició està composta per 21 fotografies que pretenen donar una visió no dramatitzada de la malaltia del càncer de mama
Imagen 1
La delegació d'Arxius i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt inaugura, el pròxim dia 5 de juny, l'exposició de l'Associació de Dones i Homes Afectats pel Càncer de Mama (Amuhcanma), que podrà visitar-se en la Sala d'Exposicions del Centre Cívic fins al pròxim 30 de juny. 

L'exposició està composta per 21 fotografies que pretenen donar una visió no dramatitzada de la malaltia, donant testimoniatge de la realitat d'aquesta i de com poder afrontar-la des de diferents punts de vista. Els participants són: Belén Caballero Sanchís, Santiago Posteguillo, Vicente Muedra, Victoria Merzo Burgos i les dones i homes que han participat anònimament.

Un dels objectius de Amuhcanma és ser lúdic i divertit. Donar imatge que el càncer és una etapa més de la vida i es pot tenir il·lusió per renàixer. Un altre dels objectius és ajudar, en el que cadascun dels seus membres necessite: acompanyament dels malalts i familiars, en qualsevol aspecte i açò es reflecteix en les múltiples i variades activitats que realitzen.

L'horari per a poder visitar aquesta exposició és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.