L'Ajuntament de Sagunt inaugura l'exposició “Futur Penjat” de la “Tira de dones”

L'acte tindrà lloc avui, dia 1 d'abril, a partir de les 19 hores en la Casa Municipal de Cultura
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora delegada del qual és Maribel Sáez, inaugura l'exposició “Futur Penjat” de la “Tira de dones”. L'acte tindrà lloc avui, dia 1 d'abril, a partir de les 19 hores en la Casa Municipal de Cultura de Port de Sagunt i es podrà seguir visitant fins al pròxim 24 d'abril.

“Futur Penjat” és una exposició composta per les obres de 15 artistes plàstiques del Camp de Morvedre que han plasmat en teles el futur que, com elles mateixes diuen, “pot ser millor si ho dibuixem entre tots”.

Les obres de la “Tira de dones” van estar, amb motiu del 8 de març, penjant de les balconades de la pujada al castell. Aquesta va ser la seua particular forma de traure l'exposició al carrer, que més tard va estar en la Casa Capellà Pallarés de Sagunt.

L'exposició està formada per les obres de les artistes: Amparo Gómez, Anna Pastor, Lorena Conca, Savina Requena, Elena Uriel, Clara Salines, Elena Zaragoza, Estefanía Sánchez, Laura Orts, Teresa Queralt, Encarna Tort, Inma Ortega, Yolanda Ferrer, Vicenta Martín i Encarna Sarió.