L'Ajuntament de Sagunt inicia aquesta setmana les obres del carril bici que connectarà els dos nuclis de població

Les actuacions principals que s'estan duent a terme són les que enllacen el SUP 2 amb la plaça Padre Jaime, el carrer Menorca i la zona de Ciutat Mar, així com l'enllaç del nord del Palancia amb el vial internúcleos
  
La delegació de Manteniment de l'Ajuntament de Sagunt inicia aquesta setmana les obres del carril bici que acabaran de connectar els nuclis de població des de les urbanitzacions del nord del Palancia fins a la platja en la zona de Ciutat Mar. En concret, les actuacions principals que s'estan duent a terme són les que enllacen el SUP 2 amb la plaça Padre Jaime, el carrer Menorca i la zona de Ciutat Mar, així com l'enllaç del nord del Palància amb el vial internuclis. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Pavasal per un import de 82.400 euros (més IVA) i el seu període d'execució està previst que siga d'un màxim de seixanta dies, si no sorgeix cap inconvenient en el desenvolupament dels treballs. 

Segons ha destacat el delegat de Manteniment, José Luis Martí, “amb aquestes obres es dóna compliment a un compromís per a dur a terme la connexió dels dos nuclis de població a través de diversos punts, també per l'avinguda Corona d'Aragó i Arquitecte Alfredo Simón Gurumeta, i paral·lelament pels carrers Churruca i Alcalá Galiano per a confluir en el mar venint de les urbanitzacions del nord del Palància. Aquest compromís el teníem amb els col·lectius i usuaris de la bicicleta i en eixa línia està previst seguir treballant, perquè entenem que la bicicleta ha de tenir un espai cada vegada més important en la trama urbana de la ciutat com a mitjà de transport”. 


Per a finalitzar, Martí ha afegit que “amb aquesta actuació acaba l'execució d'altres treballs que s'han fet al llarg d'aquests anys amb la finalitat de que qualsevol persona amb la seua bicicleta puga anar des de la mar fins a les urbanitzacions del nord del Palancia”.