L'Ajuntament de Sagunt inicia el segon tractament intensiu de l'any per a la desratització i desinsectació del municipi

Una vegada completat aquest tractament intensiu es continuarà amb els treballs de manteniment fins a la realització del tercer tractament que està previst per al mes de juliol
  
  
La delegació de Sanitat de l'Ajuntament de Sagunt ha iniciat el segon tractament intensiu d'enguany de desratització i desinsectació del municipi. Els treballs han començat en el Port de Sagunt i, una vegada conclosos, passaran a realitzar-se a Sagunt. Una vegada completat aquest tractament intensiu es continuarà amb els treballs de manteniment fins a la realització del tercer tractament que està previst per al mes de juliol.

La delegada de Sanitat, Concha Peláez, ha destacat:Durant tot l'any es realitzen labors de vigilància i seguiment aplicant tractaments continus en tot el terme municipal. A més, des del departament municipal es fan tractaments intensius programats i s'atenen totes les peticions d'actuacions puntuals. En definitiva, es tracta de posar tots els mitjans per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i evitar molèsties”. Peláez ha recordat que “els veïns poden fer-nos arribar avisos al departament de Sanitat des d'on donarem trasllat a l'empresa adjudicatària encarregada de fer els tractaments”.

Els treballs els realitzen dos equips, amb un total de sis persones, incloent al responsable tècnic de l'empresa adjudicatària, Rentokil, que realitzarà el tractament conjunt de desratització i desinsectació de paneroles en la totalitat de les 9 zones en les quals està dividit el municipi amb la finalitat de portar un millor control i seguiment de les actuacions. A més, s'estan recaptant dades sobre l'estat de les conduccions de sanejament així com de l'estat de la població d'insectes, per al control i anàlisi de la campanya realitzada així com per a la planificació de les pròximes.