L'Ajuntament de Sagunt inicia hui diverses obres en el municipi

Concretament, comencen els treballs en l'avinguda Sindicalista Miguel Lluch i la zona enjardinada de l'avinguda Don Juan de Austria del Port de Sagunt, la rotonda de la CV-320 i el carrer Major de Sagunt

Rotonda de la CV-320
 

Avinguda Sindicalista Miguel Lluch
 
L'Ajuntament de Sagunt inicia hui diverses obres en el municipi. Concretament, comencen els treballs en l'avinguda Sindicalista Miguel Lluch i en la zona enjardinada de l'avinguda Don Juan de Austria del Port de Sagunt, la rotonda de la CV-320 i el carrer Major de Sagunt. 

Segons explica el delegat de Patrimoni i Contractació, Pepe Gil, les obres de l'avinguda Sindicalista Miguel Lluch del Port de Sagunt compten amb un pressupost de 189.000 euros (IVA inclòs) i tindran una durada de tres mesos, és a dir, que està previst que finalitzen abans d'acabar l'any.
 
A més, també s'inicien hui els treballs de la zona enjardinada de l'avinguda Don Juan de Austria del Port de Sagunt per un import de 147.210 euros (IVA inclòs). Les actuacions tindran una durada de dos mesos i acabaran en el mes de novembre, aproximadament.
 
Cal destacar que s'ha rescindit el contracte de les obres de la rotonda CV-320 (en la confluència amb avinguda Jaume Roig amb Sindicalista Miguel Lluch) i van a licitar-se novament. Es realitzaran amb càrrec al Pla d'Inversió Local de la Diputació de València o amb fons del consistori.
 
Finalment, el regidor de Patrimoni i Contractació recorda que hui també han començat les obres del carrer Major de Sagunt. A més, demana disculpes als veïns per les possibles molèsties i indica que es comunicarà l'inici dels treballs en cada tram i que s'habilitaran els accessos pertinents. Per a acabar, anima als veïns a informar de possibles incidències.