L'Ajuntament de Sagunt ja ha començat amb les obres de renovació de la barana del pont Bru i Vidal

La Junta de Govern Local va adjudicar el contracte d'obres a l'empresa GIVASA S.A per un total de 28.984 euros per a garantir la seguretat dels ciutadans
Imagen 1Imagen 2


 

L'Ajuntament de Sagunt ja ha començat amb les obres de renovació de la barana de protecció del pont Bru i Vidal. La Junta de Govern Local va adjudicar el contracte d'obres a l'empresa GIVASA S.A per un total de 28.984 euros per a garantir la seguretat dels ciutadans.

El regidor delegat de Manteniment, Pepe Gil ha informat que “ja s'està procedint al canvi de la barana del pont Bru i Vidal, els retards han vingut condicionats per l'empresa adjudicatària del contracte perquè li va costar més temps de l'esperat preparar la barana que és molt similar a les altres”. Gil ha afegit que “Les obres estaran acabades, teòricament, a meitat de la setmana que ve i en estes s'inclou eliminar la barrera de seguretat que hi ha entre la barana i la calçada”. El regidor delegat de Manteniment ha explicat que “l'eliminació d'este guarda rail no suposa cap perill ja que cap pont té este tipus d'elements i, a més, aconseguirem que este pont tinga millor aspecte”. 
 

 
 
Els tècnics de Manteniment van detectar que la barana es trobava molt degradada per la corrosió en tots dos marges del pont. Per aquest motiu, i pel continu tràfic per als vianants existent, es va procedir a l'adjudicació del contracte menor que ha permès dur a terme el desmuntatge de la barana, la reparació de la zona d'ancoratge, el replanteig dels nous suports, la fixació de plaques de seient i, finalment, l'assemblatge i la col·locació d'una nova barana per als vianants, que es compondrà de mòduls idèntics de 6 metres de longitud.

Aquest pont és un dels més utilitzades pels vianants per a creuar des del centre històric, a l'altura del col·legi Cronista Chabret, a la urbanització del Nord del riu Palancia, i és utilitzada tant pels residents de la zona, com els usuaris dels centres educatius, esportius i comercials.