L'Ajuntament de Sagunt netejarà durant tot l'any la gola d’Almardà

L'equip de govern també s'ha compromés amb veïns d’Almardà a estudiar la forma d'evitar inundacions i considerar les seues idees de xicotets espigons per a la costa
 
L'equip de govern de l'Ajuntament de Sagunt s'ha compromés amb representants de l’AAVV d’Almardà a netejar durant tot l'any la gola perquè l'aigua fluïsca amb naturalitat en períodes de pluja i no s'estanque, tal com ha passat esta setmana. També s'han compromés a estudiar la forma d'evitar inundacions en la zona, que és un dels principals problemes d’Almardà. En la reunió, celebrada ahir, van estar presents els regidors de Manteniment, Pepe Gil; Platges, José Vicente Muñoz; i Participació Ciutadana, Pablo Abelleira.

Els veïns també van mostrar la seua inquietud per la proposta de macro espigó que ha sol·licitat l'Ajuntament d'Almenara a Costas. Tant veïns com regidors van coincidir en les conseqüències nefastes per a les platges de Sagunt, i especialment per a la de Corinto, que patiria la principal degradació. Els representes veïnals van plantejar com a contrapartida instal·lar xicotets espigons en la costa del Camp de Morvedre. Per la seua banda, els membres de l'equip de govern van manifestar que estudiarien la proposta i van adquirir el compromís de recaptar l'informe d'impacte ambiental per a decantar-se per l'obra que menys degrade el litoral i que millor defense les platges i dunes del municipi. A més, els van comunicar que sol·licitarien al ministeri la modificació de les actuals línies de costes i que portarien a la Comissió Especial sobre la remodelació de les Platges de Port de Sagunt, Almardá i Corinto tots estos assumptes.