L'Ajuntament de Sagunt organitza diferents activitats per a celebrar el Dia del Major

Els majors podran gaudir de pel·lícules, visites i xarrades nadalenques
Imagen 1
 
L'Ajuntament de Sagunt celebra el Dia del Major a través d'una sèrie d'activitats organitzades per a la primera setmana de desembre. La regidora del Major, Remei Torrent, ha declarat que: "amb la programació especial d'aquesta setmana pretenem que els nostres majors tinguen l'oportunitat de relacionar-se entre ells i gaudir d'activitats que els agraden. L'objectiu d'aquesta iniciativa és agrair-los tot l'esforç que han realitzat i que en la seua majoria segueixen realitzant".
 
Dimarts dia 1, els majors podran gaudir d'una xarrada de "Receptes Nadalenques", en la qual col·labora l'empresa Danone, a les 18:00h al Centre Cívic "Antic Sanatori" de Port de Sagunt. Dimecres 2 de desembre es projectarà la pel·lícula "Los lunes al sol", també a les 18:00h al Centre Cívic "Antic Sanatori". Dijous 3 de desembre, el Consell del Major visitarà la Residència de Majors de Port de Sagunt, situada a l'avinguda La Ribera, nº4, a les 11:30h.
 
En aquest punt les activitats es traslladen a Sagunt, sent aqueix mateix dia 3 de desembre a les 18:00h la projecció de la pel·lícula "Los lunes al sol" en el saló d'actes de la Casa Capellà Pallarés (C/Cavallers, nº12). Finalment, divendres 4 de desembre tindrà lloc la xarrada "Receptes Nadalenques", en col·laboració amb Danone, a les 11:30h al Centre Social de Camí Reial, nº69.
 
L'entrada per a totes les activitats serà lliure fins a completar l'aforament.
 
 
 La regidora del Major Remei Torrent a una reunió amb el Consell del Major