L'Ajuntament de Sagunt organitza dos tallers gratuïts sobre l'ús d'Internet en el mòbil per a persones majors

El primer taller es realitzarà a Sagunt el 6 de febrer de 2015 i el segon en el Port de Sagunt el 12 de febrer de 2015
Imagen 1
La delegació de Benestar Social ha organitzat dos tallers gratuïts d'informació i formació sobre l'ús d'Internet en el mòbil dirigit a persones majors (3º edat). Els tallers els realitzarà Jovesolides de la Fundació Vodafone Espanya el 6 de febrer a Sagunt i el 12 de febrer en Port de Sagunt. En col·laboració amb el Consell de Persones Majors de l'Ajuntament de Sagunt, i amb totes les associacions que componen aquest consell.
 
La regidora delegada de Benestar Social i presidenta del citat Consell, Davinia Bono, ha convidat a les persones majors de la localitat “a participar en aquests tallers que els permetran conèixer el món d'Internet i de les xarxes socials que tant auge té en l'actualitat i que és més accessible que mai gràcies a la tecnologia mòbil” A més ha afegit que “L'era de les noves tecnologies no té límit i l'edat no té per què ser un impediment per a adaptar-se a un nou estil de vida. Els nostres majors són part d'aquesta societat anomenada 2.0 i amb aquests tallers van a tenir l'oportunitat de fer-ho”.
 
El principal objectiu d'aquests tallers és acostar a Internet, les xarxes socials, i l'ús de la tecnologia mòbil a les persones majors de la 3º edat. Per a açò, es realitzaran dos tallers amb una durada de 2 hores i un màxim de 50 persones per taller. 
 
El primer taller tindrà lloc el 6 de Febrer de 2015 a partir de les 16:30 hores en C/ Camí Reial, 69 de Sagunt i el segon es realitzarà el 12 de Febrer de 2015 a partir de les 16:30 hores en el Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt.
 
Les persones majors interessades, podran inscriure's en qualsevol dels registres que disposa l'Ajuntament de Sagunt: el Centre Cívic, Camí Reial, nº 67 – Sagunt; la Tinença d'Alcaldia Baladre, C/ Federico García Lorca, nº 5 Bº Baladre; la Tinença Alcaldia de Port de Sagunt, C/ Progrés, nº 37; i en el PROP Plaza Ramón de la Sota, s/n (edifici Rotonda).
 
El termini d'inscripció finalitzarà el dia 2 de febrer de 2015 per al primer taller i el dia 6 de febrer de 2015 per al segon taller. En el cas que existira major nombre d'inscripcions que de places oferides, s'estableix com a criteri de selecció la data d'entrada de la sol·licitud en el registre de l'ajuntament.