L'Ajuntament de Sagunt organitza el “Mil Graus Festival” el pròxim 8 d'octubre en l'avinguda Alts Forns

El cartell que encapçalen els grups Aspencat i Rapsusklei també comptarà amb les actuacions de Oques Grasses, la F.R.A.C i el grup local, Flow Yourself
 
 
L'Ajuntament de Sagunt organitza “Mil Graus Festival”, un festival que se celebrarà, el pròxim 8 d'octubre, als peus del Forn Alt (Avinguda Alts Forns, Port de Sagunt). En el cartell del festival destaca l'actuació de Aspencat que presentarà el seu nou disc; i Rapsusklei, un dels artistes més reconeguts de l'escena del hip-hop estatal. Els acompanyaran Oques Grasses i la F.R.A.C, a més, tanca el cartell el grup local Flow Yourself.

En els Alts forns es va gestar, a una temperatura de mil graus centígrads, l'acer i el ferro que es va utilitzar en grans projectes del nostre segle. Esta temperatura ha donat nom a el “Mil Graus Festival” que ha organitzat l'Ajuntament de Sagunt des d'Alcaldia i amb la col·laboració dels departaments de Joventut i Cultura.

El regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, ha explicat que “Este festival és una aposta de l'Equip de Govern per la música rock, en valencià i local. El nostre objectiu és generar una alternativa d'oci atractiva per als joves, donar continuïtat en el temps al festival i consolidar-ho en el circuit de festivals del País Valenciá”. Sampedro ha afegit que “Mil Graus Festival” és l'inici d'activitats que l'Ajuntament de Sagunt ha programat per a celebrar el 9 d'octubre”.

El grup Aspencat oferirà en Port de Sagunt el primer concert de la gira “Tot és ara”, es tracta del seu 4º treball, format per catorze cançons, amb la seua mescla, ja famosa, de dancehall i dubstep amb tocs mediterranis i lletres combatives. A més, en les seues actuacions comptaran amb col·laboracions tan especials com les de Esne Beltza, Train To Roots, Àlex Seguí (La Gossa Sorda) i Ander (Green Valley).

Per la seua banda, Rapsusklei, visitarà la ciutat amb la seua banda The Flow Fanatics, composta per, Arecio Smith, Juan Pablo Balcazar, Antonio Torres Vega i Toni Mena.
Els assistents podran gaudir escoltant els temes de “Reality Flow” (Etern Musik, 2014).
El cartell ho tanquen els coneguts rapers andalusos la F.R.A.C. que presentaren “Relaxing Cup of Patá en er Pesho”. D'altra banda, Oques Grasses i el seu conegut directe que ha recorregut la geografia valenciana este estiu; i finalment, la banda local Flow Yourself.

La venda d'entrades ja està disponible per 6 euros en el Bar-cafè ACOP (A Qualsevol Altra Part) (Sagunt), Llibreria El Port (Port de Sagunt), La Murta, Llibreria Tres i quatre, i Ca revolta (València), Taverna El Cau (Almenara); i online a través de la web www.notikumi.com.