L'Ajuntament de Sagunt organitza el programa Diverpascua per a les persones amb discapacitat intel·lectual

Les activitats tindran lloc durant les vacances de Pasqua, del 7 al 10 d'abril de 2015
Imagen 1
L'Ajuntament de Sagunt, a través de la delegació de Benestar Social, organitza de nou enguany la iniciativa “Diverpascua”, que consisteix en una sèrie d'activitats d'oci i temps lliure saludables que es realitzen durant les vacances de Pasqua i estan dirigides a les persones afectades per una discapacitat intel·lectual.

Les activitats es desenvoluparan dels dies 7 al 10 d'abril, quatre dies, de 9.30 a 13.30 hores, en els locals municipals de l'avinguda Mediterrani (nº38-40). Concretament, s'han programat activitats com: manualitats, realització d'objectes típics, jocs que desenvolupen la psicomotricitat i l'expressió corporal, musicoterapia, cançons tradicionals, així com visites culturals i excursions.

La delegada de Serveis Socials, Davinia Bono, ha destacat: “Diverpascua es tracta d'una iniciativa d'integració que permet que les persones que tinguen familiars amb alguna discapacitat puguen conciliar millor la seua vida familiar i laboral. A més, s'han programat activitats molt diverses perquè els usuaris puguen divertir-se i passar una bona estona durant les vacances de pasqua”. 

Existeixen 20 places disponibles. Aquells que desitgen participar en el programa Diverpascua 2015 hauran d'emplenar una fitxa i una instància i presentar-les en qualsevol dels registres dels quals disposa l'Ajuntament de Sagunt, dirigides al departament municipal de Benestar Social. La selecció de participants es farà per rigorós ordre d'entrada en el registre. El període d'inscripció finalitza el 23 de març de 2015.

El cost dependrà de les necessitats especials de les persones ateses. Inicialment està prevista una aportació familiar de 20 euros, amb possibilitat de subvenció per part de la delegació de Benestar Social per a famílies amb escassos recursos econòmics.

Els registres dels quals disposa l'Ajuntament de Sagunt són: les oficines de Camí Real, 67; la Tinença d'Alcaldia de Port de Sagunt (C/Progrés, 37); les oficines del PROP (Plaza Ramón de la Sota) i el departament de Benestar Social del Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt.