L'Ajuntament de Sagunt organitza la trobada Comunicació Digital Turisme i Cultura 2.0 dins del programa SIC2M15

La trobada tindrà lloc el 28 de gener en l'Alt Forn de 17 a 20 hores.
Imagen 1
 L'Ajuntament de Sagunt organitza la trobada Comunicació Digital Turisme i Cultura 2.0 que es troba dins del programa SIC2M15. La trobada tindrà lloc demà 28 de gener en l'Alt Forn de 17 a 20 hores i està destinat als àmbits de l'hostaleria, gastronomia, cultura, col·lectius socials, paisatge, comerç, artesania, tics i blogueros.

El regidor delegat d'Informàtica, José Luis Martí, ha explicat que “l'objectiu és la posada en valor del municipi de Sagunt i del Camp de Morvedre i posar-los en el punt de mira dels agents locals, provincials, regionals i nacionals que despleguen una labor de prescripció, fonamentalment en l'àmbit 2.0”.
 
El programa està compost per diversos punts a tractar, començarà a les 17 hores amb Comunica 2.0, Congrés Internacional sobre Xarxes Socials impartit per Rebeca Díez i Marga Cabrera; a les 18 hores hi haurà una Networking, per a establir una xarxa de contactes entre els assistents; a les 18.30 el tema de la trobada se centrarà a Sagunt 2.0, on es presentaran blogs en el Camp de Morvedre i s'analitzarà el qui, quin, com i per què de parlar de Sagunt. Finalment, a les 19:40 hores, la trobada finalitzarà amb un col·loqui.

L'eix principal del projecte SIC2M15 és la convergència de Sagunt 2.0, l'economia creativa, les empreses que estan treballant en el món de la creativitat i el patrimoni cultural. Amb la finalitat de posar en valor la gastronomia, el disseny i l'entorn de la ciutat.

La resta de les trobades del projecte SIC2M15 seran sobre Creativitat femenina, projecte liderat per Davinia Bono, regidor delegada d'Igualtat; Pensament visual, on es treballarà sobre el disseny i la comunicació de les empreses locals; Arqueologia inversa, que tindrà lloc a Xàtiva ja que un dels objectius del projecte és treballar del local al global i per a açò cal interactuar amb altres ciutats; Cuina fusió, que es realitzarà a Gandia ja que és una ciutat que sap explotar molt bé la seua gastronomia mitjançant els mitjans 2.0; Gamificación, on SagunTICS tindrà un paper molt rellevant; i finalment Economia social i creativa, on es realitzarà un resum de totes les trobades.