L'Ajuntament de Sagunt organitza la XXVII Jornada de la Bici aquest diumenge 8 de maig

Concretament, es realitzarà un recorregut que eixirà a les 10 hores de l'avinguda Jerónimo Roure i finalitzarà en la plaça de la Concòrdia del Port de Sagunt

L'Ajuntament de Sagunt ha organitzat la XXVII Jornada de la Bici aquest diumenge, 8 de maig. Concretament, es realitzarà un recorregut commemoratiu del Dia de la Bici que eixirà, a les 10 hores, de l'avinguda Jerónimo Roure i finalitzarà en la plaça de la Concòrdia del Port de Sagunt. 

 
La delegada de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, ha destacat: “És el primer any que la jornada de la bici està organitzada per l'Ajuntament de Sagunt. Aquest és només l'inici de campanyes més intenses respecte a l'ús d'aquest mitjà de transport i, en general, d'una mobilitat sostenible. Recordem que la bici només és un dels mitjans d'aquest tipus de mobilitat i que s'engloba dins d'un context molt més ample. La nostra idea és desincentivar l'ús dels cotxes o de la resta de mitjans de transport privats”. 
 
Cal destacar que els menors de 16 anys hauran de portar obligatòriament casc. En aquesta activitat també col·laboren diverses entitats com la Plataforma Ciudadana Morvedre en Bici, Acció Ecologista Agró i Club MTB Morvedre. A més, participa la Federació Veïnal de Sagunt.