L'Ajuntament de Sagunt presenta la II Lliga d’Handbol Platja Comunitat Valenciana

La lliga recorrerà diferents ciutats, i serà el pròxim 10 de juny quan arribe a la platja del Port de Sagunt


Este matí, el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Sagunt ha acollit la presentació de la II Lliga d’Handbol Platja Comunitat Valenciana. La lliga base, que donarà continuïtat a les lligues regulars d'handbol que es fan al llarg de tot l'any, començarà en els pròxims dies i recorrerà diferents municipis com Benicàssim, Borriana, Oliva, Xàbia, Benidorm i Sagunt. Serà el pròxim 10 de juny quan arribe a les platges del Port de Sagunt, en una jornada en la qual participaren xiquets i xiquetes, acompanyats de pares i familiars. 


A la presentació han assistit l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, el regidor delegat d'Esports, Miguel Chover, el president de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana, Arturo Tejedor, el seleccionador absolut femení d'handbol, Carlos Viver i Paco Alós, de Caixa Popular, a més d'altres tècnics de l'ajuntament. Es tracta de la segona Lliga d’Handbol Platja, patrocinada per Caixa Popular, en la qual també col·laboren les Diputacions de Castelló, València i Alacant, Rasán, Aston i la Universitat Politècnica de València. 


L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha explicat que “tenim molts actes relacionats amb l'handbol, com esport que destaca en la nostra ciutat i és ja un referent, per la qual cosa tenim moltes oportunitats de compartir este esport, sobretot, en l'àmbit femení, que en estos moments aporta un valor afegit, perquè l'esport masculí sol estar més projectat, però justament la nostra ciutat ha demostrat que el femení també és una potència. És per açò que l'aposta d'este ajuntament per l'handbol, en tots els seus àmbits, és molt decidida perquè la pedrera que tenim és impressionant i és una projecció també per a la nostra imatge”. 


A més, Fernández ha volgut destacar que “la lliga es va a donar en l'àmbit de les platges, que és fonamental per a la nostra ciutat, doncs ja sabeu que s'han tornat a aconseguir les tres banderes blaves i tots els certificats de qualitat. Sens dubte són àmbits on es poden practicar moltes activitats, no solament la turística, i també va a ser un aparador per a nosaltres”. 


El regidor d'Esports, Miguel Chover, ha declarat que “una vegada més l'esport estel·lar del municipi, que és l'handbol, ens visita; és una cosa que es dóna molt sovint per la quantitat de triomfs que aconsegueixen, i no deixa de ser gratificant veure'ns una vegada més. En esta ocasió, amb la segona lliga que presentem, l'handbol torna a ser notícia en el nostre municipi i esperem que així seguisca sent per molts anys, perquè açò demostrarà que la salut del nostre esport, en aquest cas de l'handbol, continua fort”. 


D'altra banda, el president de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana, Arturo Tejedor, ha agraït l'ajuntament el seu compromís amb l'esport, especialment amb l'handbol. Així mateix, ha comentat que “enguany és una lliga ja consolidada, una lliga base en la qual participaran xiquets, xiquetes i familiars, per tant es donarà un ambient molt especial. La lliga recorrerà diferents zones, i és important tindre en compte que el Club de Handboll Platja de Xàbia és campió d'Espanya, amb la qual cosa es suma la competitivitat, vistositat i qualitat de tota la Comunitat Valenciana”.