L'Ajuntament de Sagunt programa el concert de la VLC Big Band Jazz en el Centre Cultural Mario Monreal

L'espectacle que tindrà lloc el dissabte 16, a partir de les 20 hores, comptarà amb la col·laboració especial de la cantant jazz Arantxa Domínguez i Juan Muñoz “El Perla”
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa per al pròxim dia dissabte 16 en el Centre Cultural Mario Monreal el concert de la VLC Big Band Jazz, que interpretarà un nou repertori preparat especialment per a l'ocasió. El concert que començarà a partir de les 20 hores comptarà amb la col·laboració especial de la cantant de Jazz Arantxa Domínguez i Juan Muñoz “El Perla”.
 
La regidora delegada de Cultura, Maribel Sáez ha convidat a tots els ciutadans a assistir del concert d'aquesta banda ja que “podran gaudir de Jazz de qualitat i de les seues diferents col·laboracions, ja siguen cantants o músics de renom, amb les quals creen concerts totalment diferents i dotant a la banda d'un toc molt original”.
 
Per a aquest pròxim concert en el Centre Cultural Mario Monreal, la banda explica també amb la col·laboració del compositor i director Antonio Conde, qui estrenarà el seu suite de jazz de 3 moviments que ell mateix dirigirà.
 
La València Big Band va nàixer en el Port de Sagunt, i actualment té la seua seu d'assajos, reunions i concerts en el Green espai. La banda va ser formada per Paco Garfella i Manolo Díaz, els qui pretenien dotar a la nostra ciutat d'una banda professional dedicada al jazz i al swing, amb músics triats de tota la Comunitat Valenciana i amb aspiracions de ser una de les grans bandes de la geografia nacional. 
 
Durant l'espectacle es podran gaudir dels temes: Groovin´Easy de Sammy Nestico; Hay Burner de Sammy Nestico; A minor affair de Sammy Nestico; Almost like de Alan Jay; Orange colored sky de Milton Delugg; The nearness of you de Ned Wasington; Farem I Should; Knarf de Maynard Ferguson; I concentrate you de Cole Porter; Go in, Go on, y Go ahead de Antonio Conde (estreno absoluto); All of me de Gerald Marks; We´ll be together again de Mike Barone; Aint misbehaving de Fats Waller; Cheek to cheek de Irving Berlin; Mack the knife de Kurt.
 
El preu de les entrades es de 7 euros.