L'Ajuntament de Sagunt programa els concerts gratuïts de “Los Secretos” y “La Guardia” y “La Frontera” per a les festes patronals

A més hi haurà més sessions de “nits de cinema” i concerts de bandes juvenils i corals
Imagen 1Imagen 2


 L'Ajuntament de Sagunt ja té tancats els concerts gratuïts de “Los Secretos”, el pròxim 10 de juliol en la Glorieta de Sagunt, amb l'actuació prèvia com teloners d'un grup de rock local, “18M”; i d'altra banda, els concert de “La Guàrdia” i de “La frontera”, dins de l'esdeveniment denominat “Nits de rock”, que es realitzaran el 14 d'agost en el recinte firal de Port de Sagunt. 

 
 
 

 El regidor delegat de Festes i Cultura Popular, José Luis Martí, ha explicat que: “Dins de la programació de les festes patronals la part que s'organitza des de l'Ajuntament de Sagunt calia deixar-la preparada, per açò hem seguit amb la línia de concerts que realitzem l'any passat, en els quals va haver-hi una gran afluència de públic, un èxit de participació i zero incidents, sempre amb l'objectiu d'arribar al major nombre de gent possible”. 

D'altra banda, durant aquestes festes augmentaran les “nits de cinema” pel que fa a l'any passat, amb un total de 5 sessions de cinema on es projectarà cinema clàssic, en blanc i negre, i pel·lícules infantils.

Martí ha afegit que: “El treball amb les penyes ha sigut excel·lent com a anys arrere i el que s'aconsegueix és un programa compacte en el qual estan coordinades les activitats des de les federacions de penyes i des de l'ajuntament”. Per a finalitzar, Martí ha agraït “tot el treball que s'ha realitzat des de la delegació de Festes i la resta de departaments de l'ajuntament”. I ha conclòs: “Solament desitge que les festes es desenvolupen de la millor forma possible i que la gent gaudisca”.

Quant a bandes de música, el 13 de juliol tindrà lloc un certamen de bandes juvenils en la Plaça Cronista Chabret; i el 30 de juliol, després de la processó, es realitzarà un concert de tres agrupacions corals en la Glorieta abans que es disparen els focs artificials. 
Mentre que en Port de Sagunt hi haurà actuacions de la Unión Musical Porteña, del Centre Aragonés i també hi haurà, com l'any passat, el diumenge 9 d'agost, un concert de corals en el Casino de la Gerència.