L'Ajuntament de Sagunt programa l'obra juvenil “L’Origen dels Espècies 2.0” de la companyia “Crit”

L'espectacle que pertany a la campanya “Anem al Teatre 2015”, es podrà gaudir el dia 7 de maig en la Casa Municipal de Cultura a partir de les 9 hores
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, ha programat l'obra “L’Origen dels Espècies 2.0” de la companyia “Crit”. L'espectacle que pertany a la campanya “Anem al Teatre 2015” es podrà gaudir el pròxim dia 7 de maig, a partir de les 9.00 hores, en la Casa Municipal de la Cultura.
 
Segons ha explicat la regidora de Cultura, Maribel Sáez, “amb la campanya "Anem al Teatre" promocionem en la nostra ciutat el teatre infantil i juvenil, especialment l'afició dels més xicotets i joves, perquè des d'edats primerenques vagen conreant el gust per la cultura”. La delegada també ha afegit que “una altra de les finalitats d'aquesta iniciativa és fomentar la producció d'obres teatrals en valencià i fer participar als estudiants d'un temps lúdic alhora que formatiu, ja que la campanya es realitzarà en horari escolar”. 
 
L'objectiu de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt amb la campanya “Anem al Teatre” és assentar una programació de teatre infantil i juvenil anual i de caràcter estable, que arribe a tots els alumnes dels col·legis i instituts. En concret aquesta obra està destinada a estudiants de secundària i instituts i es representarà en valencià.
 
L'obra explica la història d'una jove que mentre fa un treball sobre biologia, es troba en Internet amb Charles Darwin en persona. En un viatge apassionant, el científic li porta a visitar alguns dels moments clau de la història de la ciència on també apareixeran Newton, Fleming o l'home de Cromanyó.
 
Crit, és una companyia professional valenciana que ha fet més de 500 representacions en cinc anys per al públic juvenil. Compten amb unitats didàctiques coherents i interessants que es poden treballar abans i després de l'espectacle 
 
La representació serà solament per a instituts del municipi i el preu de l'entrada és de 3 euros.