L'Ajuntament de Sagunt programa una nova edició de FolkaSagunt en el Mario Monreal

La cita anual, tindrà lloc, dissabte que ve 28, a partir de les 19.30 hores, i amb el nom “La Mediterrània valenciana. De Morvedre a Marina” se celebrarà el cinquè aniversari de FolkaSagunt
 
 
L'Ajuntament de Sagunt programa una nova edició de la cita anual de FolkaSagunt, que tindrà lloc dissabte que ve 28 de novembre, a les 19:30h, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. Amb el nom "La Mediterrània valenciana. De Morvedre a Marina." se celebrarà el cinquè aniversari del FolkaSagunt. 
 
El regidor delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, ha explicat que “des de la delegació de Cultura, enguany hem fet un esforç per a portar la música de la nostra terra i les nostres arrels a la nostra programació cultural. Enguany, és especial pel cinquè aniversari de FolkaSagunt, ja fa un lustre des que es fa esta programació i què millor formar de celebrar-ho que mirant al mar, al nostre mediterrani, per açò, comptem amb el nostre grup de folk El Germans Caballer i Amics juntament amb un grup de la Marina, reconegut a nivell nacional i internacional, Urbàlia Rurana”. Tarazona ha conclòs que “Pensem que aquest espectacle va ser apassionant, ple de vida i ens farà tornar a sentir el que som, gent de la nostra terra arrelats al nostre País Valencià”.

Tal com expliquen en el tríptic de la seua programació, es tracta d'un programa especial per als 5 anys del FolkaSagunt. Fins ara, amb la seua música s'ha viatjat a altres terres. Enguany, toca fer una mirada cap a nosaltres. Dos concerts amb dos dels grups històrics del nostre país. Dues visions de la música tradicional i popular amb els peus a la terra litoral i la mirada posada cap a la mar i les altres terres del Mediterrani. Els Germans Caballer i Amics i Urbàlia Rurana volen posar de manifest amb aquesta trobada els vincles musicals que ens germanen amb els països de cultura mediterrània.

El grup Germans Caballer i Amics, acceptant el repte d'aquest viatge virtual per la Mediterrània, i ha preparat un repertori especial amb les novetats habituals per a oferir un espectacle diferent cada any en el Mario Monreal. Per a açò, comptaran amb els col·laboradors habituals Quico Caballer (flauta), Jordi Caballer (percussió), Pau Antoni (violí), Manolo Górriz (octavilla), José Ramón Soriano (guitarró), Toni Navarro (guitarra i acordió) i Manolo Tarazona (baix i fliscorno), a més compartiran l'escenari amb Urbàlia Rurana.