L'Ajuntament de Sagunt promociona els avantatges del Sistema Nacional de Garantia Juvenil

Es tracta d’un sistema d’oferta pública d’ocupació i subvencions a la contractació al que només podran accedir els joves inscrits
L'Ajuntament de Sagunt, a través dels seus sistemes d'informació, està donant a conèixer el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i els beneficis que comporta la seua inscripció per a l'accés de la població més jove al mercat laboral. Es tracta d’un sistema d’oferta pública d’ocupació i subvencions a la contractació que podrà tramitar-se entre els joves inscrits.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l'accés dels joves al mercat laboral. A Espanya s'emmarca en l'estratègia d'Emprenedoria Jove aprovada al febrer de 2013 pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. La Recomanació sobre la Garantia Juvenil estableix que els joves puguen rebre una oferta de treball, d'educació o formació després d'haver finalitzat els seus estudis o romandre aturats.

Podran inscriure's en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i formar part d'un major ventall d'opcions laborals tots els joves majors de 16 anys i menors de 30 que actualment no estudien ni treballen. Per fer-ho cal acudir a l'oficina del Servef i donar-se d'alta com a demandant d'ocupació. D'esta manera, les persones que complisquen els requisits de la Garantia Juvenil quedaran inscrites automàticament.
 

Per a obtindre més informació es pot consultar el següent enllaç:


Les inscripcions també es poden fer online en la següent direcció:

L'Ajuntament crea el Club de Lectura per a Majors

25 de novembre 2022

A través d'esta iniciativa, que s'inaugura dijous que ve, 1 de desembre, es pretén impulsar l'oferta d'activitats d'envelliment actiu, orientades a promoure i reforçar les capacitats personals, socials i culturals de les persones majors participants