L'Ajuntament de Sagunt rep 200.000 euros per a la inserció laboral en el municipi

El projecte realitzat conjuntament entre els departaments de Serveis Socials i Promoció Econòmica incideix a ajudar amb habilitats bàsiques en aquella població amb majors dificultats per a trobar treballe

L'Ajuntament de Sagunt ha rebut per part de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives una subvenció de 200.000 euros per al desenvolupament d'itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d'exclusió social per als exercicis 2016 i 2017.


El projecte, elaborat conjuntament per tècnics de Promoció Econòmica i Serveis Socials, ha dissenyat una sèrie d'accions d'inserció laboral per la qual el personal tècnic contractat per a l'ocasió treballarà directament amb aquella població que més problemes presenta per a incorporar-se al món laboral.

 

El regidor de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz, assegura que aquest programa “és una eina potent i propera que tracta d'incidir en la població més vulnerable del municipi i la que normalment queda al marge de les accions formatives per a incorporar-se en el món laboral”. Entre les accions contemplades es preveu la realització d'entrevistes personals on detectar necessitats formatives i dotar-los d'habilitats socials bàsiques que els ajuden a trobar un lloc de treball.

Muñoz ha destacat Muñoz ha destacat “l'esforç conjunt dels dos departaments per ampliar la cobertura d'accions existents per a fer més social el treball diari del nostre ajuntament. Amb aquest projecte anem a incorporar personal tècnic especialitzat en la inserció laboral i que va a treballar per i per a aquest col·lectiu tan necessitat”.

El projecte inicialment està programat per al 2016 i 2017, però pot perllongar-se en el temps segons la viabilitat del mateix i les especificitats marcades en les futures convocatòries, que es marquen des de l'òrgan autonòmic del que sorgeix.