L’Ajuntament de Sagunt rep a 38 becaris de la Dipu te Beca 2016

Teresa Garcia i Sergio Moreno han donat la benvinguda als beneficiaris a l’acte de presentació del programa de formació.
Imagen 1Imagen 2
 
La Dipu Te Beca acolleix 38 estudiants de pràctiques en formació durant els mesos de juliol i agost en els distints departaments municipals de l'Ajuntament de Sagunt. Es tracta d’estudiants universitaris, i de cicles formatius de grau mitjà o de superior, que compliran una jornada de 20 hores setmanals amb una retribució de 500 euros mensuals.
“Vos va a servir per a tindre una experiència professional, per a aprendre com funciona l’Ajuntament per dins [...], la casa que s’administra en els impostos de tots”, així ho ha comunicat Teresa Garcia, l’alcaldessa accidental. També ha participat a l’acte Sergio Moreno, regidor delegat de Personal, qui s’ha encarregat de rebre als estudiants a la sala de plens. Els adjudicataris es repartiran en les diferents àrees d’administració: Presidència i Govern, Economia i Finances, Benestar Social, Política Territorial i Sostenibilitat i Infraestructures i Esport.
 L’Ajuntament de Sagunt disposa d’un pressupost de 38.000 euros per al finançamentde les beques. El 20% del  finançament correspon a l’administració municipal, mentre que la Diputació de València es fa càrrec del 80% restant.
 És la huitena edició d’aquest programa de beques destinat a oferir una formació professional a joves de la localitat i els voltants. Teresa Garcia ha convidat als participants a aprofitar “aquesta oportunitat” per a complementar els estudis durant els dos pròxims mesos.