L’Ajuntament de Sagunt rep a Juan Antonio Sarió, subcampió del món de juvenils d’handbol

L'esportista ha sigut rebut, juntament amb amics i familiars, per l'alcalde i el regidor d'Esports
 


Juan Antonio Sarió, jugador del club Fertiberia BM del Port de Sagunt, ha acudit a l'ajuntament, on l'alcalde i el regidor d'esports li han donat l'enhorabona pel seu recent títol de subcampió del món d'handbol. L'esportista, amb 19 anys d'edat, va ser escollit per competir en la selecció espanyola en el campionat mundial juvenil que es disputava enguany a Geòrgia.

 
 

Durant l'acte, tant el regidor d'esports, Miguel Chover, com l'alcalde, Francesc Fernández, han reconegut la meritòria trajectòria del jove. El regidor ha remarcat que, en paraules de Chover, “lo important és fer esport” i, cap a Sarió, “gent que està darrere de tu et va a tindre d'exemple per a fer esport”. D'altra banda, l'alcalde de Sagunt també ha volgut reconèixer la labor del esportista, tant amb la seua carrera personal com amb el seu exemple: “esta és la culminació d'un treball teu i de la teua família”, i apunta, sobre la proesa de l'esportista com a exemple per als altres, que “l'esport és salut, és educació, és treball en equip”.

 
 

“Ha sigut un premi per a tot l'equip”, apunta Sarió, qui ha remarcat l'ambient de companyia de la selecció: “enguany hem estat prou units i el subcampionat ha sigut lo més per a nosaltres”, apunta l'esportista, qui compagina la seua carrera esportiva juntament amb els estudis universitaris.