L'Ajuntament de Sagunt rep la nadadora Sofía García de l'Acuático Morvedre pels seus recents èxits esportius

En el campionat d'Espanya Infantil d'estiu de natació sincronitzada

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el regidor delegat d'Activitat Física, Salut i Esports, Javier Timón, han rebut este matí en el Consistori la nadadora de natació sincronitzada del Club Natación Acuático Morvedre Sofía García pels seus recents èxits esportius en el campionat d'Espanya infantil d'estiu de natació sincronitzada.

El campionat d'Espanya infantil va tindre lloc del 22 al 24 de juliol a Santa Cruz de Tenerife i hi van participar 34 clubs d'11 federacions esportives i un total de 233 nadadors i nadadores. Sofía García va aconseguir el tercer lloc i medalla de bronze de natació artística en Figures. A més, el club també va aconseguir la quarta posició en Equip, cinquena posició en Combo i sisena posició en Duo.

A la recepció ha assistit la nadadora Sofía García; el president del club, Salvador Montesinos; els membres de la directiva, Raquel Andrés i Ramón Ferrer; les entrenadores, Alba Montesinos i Alba Casado, així com familiars i altres nadadores del club.

Darío Moreno ha traslladat la seua enhorabona a Sofia i al club pels seus èxits. També ha destacat «el treball individual que hi ha darrere, així com la visualització perquè tothom conega que este esport es fa a Sagunt i a un nivell de competició alt» i, finalment, per «la inspiració que això suposa per a moltes persones».

Javier Timón ha felicitat Sofía García «pel magnífic èxit aconseguit» i li ha traslladat «la nostra enhorabona per la teua constància, treball i sacrifici que resulta inspirador per al nostre esport local i per a la nostra ciutat». A més, ha felicitat el club «pel seu sensacional treball que, com hem vist, es traduïx en una millora constant dels resultats» i els ha donat l'enhorabona «per la vostra entrega este efecte col·lectiu».

Sofia ha destacat que «esta medalla ha sigut gràcies al meu esforç i a les meues classes, i també gràcies a la meua entrenadora». D'altra banda, Montesinos ha assenyalat que «venim d'anys difícils, però este és el resultat de tot el sacrifici i esforç de totes les xiquetes i pares, i d'un club que intenta portar el nom de Sagunt per tot Espanya».