L'Ajuntament de Sagunt reurbanitzarà els carrers Cervantes, Colón i Cánovas del Castillo del barri de la Marina

La Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació del contracte d'obres a l'empresa Gres Hogas SLB per una quantitat de 387.529 euros (IVA inclòs)
Imagen 1Imagen 2
Calle Cánovas del Castillo de Port de Sagunt
 
 
Els carrers Cervantes, Colón i Cánovas del Castillo, pertanyents al barri de la Marina de Port de Sagunt, es reurbanitzaran i renovaran ja que la Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació del contracte d'obres a l'empresa Gres Hogas SLB, per una quantitat de 387.529 euros (IVA inclòs).
 
Cal destacar que s'han incorporat mesures d'estímul de l'ocupació i que l'empresa ha presentat unes millores valorades en quasi 120.000 euros. 
 
Segons ha explicat la portaveu de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Sagunt, Davinia Bono, en aquest projecte es contemplen dos tipus d'actuacions diferenciades en referència a la tipologia de paviments a emprar. D'una banda, la urbanització i renovació d'infraestructures del carrer Cervantes (amb plataforma única) i la urbanització i renovació d'infraestructures del carrer Colón i del tram del carrer Cánovas del Castillo comprès entre la calle Pintor Sorolla i el carrer Colón.
 
Està previst que la durada de les obres siga de 3 mesos. 
 

El TSJ-CV no admet el recurs de Lafarge i la sentència que donava la raó a l'Ajuntament sobre la restauració del perímetre de la pedrera Salt del Llop passa a ser definitivament ferma

26 de novembre 2021

La companyia va presentar sengles recursos de cassació davant el Suprem i la cort de justícia autonòmica que han sigut en tots dos casos no admesos. Ara hauria d'abonar 9,3 milions d'euros i el Consistori iniciarà els tràmits per a obrir un expedient d'execució subsidiària per a restaurar la zona